Mise en Place Utrecht 1263 views

(0)
Follow
Something About Company

MISE EN PLACE IS MEER DAN HET ZOVEELSTE UITZENDBUREAU!

Mise en Place is een horecaprojectburo dat sinds 1994 studenten op projectbasis inzet in de top van de gastvrijheidbranche. In de studententijd aan de Hotel Management  School te Maastricht (NL), hebben de initiatiefnemers een jobformule bedacht; het projectmatig voorzien van getraind horecapersoneel aan de betere horecabedrijven, wanneer deze kortstondig met personeelstekort kampen.

“TOGETHER WE PROUDLY PUT ENERGY IN MAKING FRIENDS AND CREATING SYNERGY”

Dat is de missie van Mise en Place. Deze missie geeft de overtuiging weer van de medewerkers van Mise en Place op alle niveaus binnen de organisatie om vrienden te maken en samen synergie te creëren. Deze missie straalt saamhorigheid uit, samen dingen oppakken en met passie voor Mise en Place werken.

De kracht van onze missie zit in het feit dat vrienden elkaar helpen zonder een directe tegenprestatie daarvoor terug te verwachten. Het belang van het netwerk, dus “ vriendjes maken”, staat hierbij voorop. “Making friends and creating synergy” zijn dus elkaars verlengden en komen tot stand door niet uit te zijn op krijgen echter uit te zijn op geven. Deze overtuiging is de wens van Mise en Place en een onherroepeelijk onderdeel.

0 Review

Rate This Company
(0)

This company has no active jobs

Connect with us
Contact Us
You accept our Terms and Conditions