Mise en Place 2093 views

(0)
Follow
Something About Company

Mise en Place is met meer dan 50 vestigingen internationaal toonaangevend projectburo dat sinds 1994 op projectbasis studenten levert aan de horeca- en evenementenbranche. Onze opdrachtgevers zijn veelal hotelketens, grote evenementen, congresgebouwen en feestlocaties. Mise en Place is waar exclusiviteit, gastvrijheid en beleving samenkomen.

Onze missie:

“TOGETHER WE PROUDLY PUT ENERGY IN MAKING FRIENDS AND CREATING SYNERGY”

Dat is de missie van Mise en Place. Deze missie geeft de overtuiging weer van de medewerkers van Mise en Place op alle niveaus binnen de organisatie om vrienden te maken en samen synergie te creëren. Deze missie straalt saamhorigheid uit, samen dingen oppakken en met passie voor Mise en Place werken.

De kracht van onze missie zit in het feit dat vrienden elkaar helpen zonder een directe tegenprestatie daarvoor terug te verwachten. Het belang van het netwerk, dus “ vriendjes maken”, staat hierbij voorop. “Making friends and creating synergy” zijn dus elkaars verlengden en komen tot stand door niet uit te zijn op krijgen echter uit te zijn op geven. Deze overtuiging is de wens van Mise en Place en een onherroepeelijk onderdeel.

0 Review

Rate This Company
(0)

This company has no active jobs

Connect with us
Contact Us
You accept our Terms and Conditions